Handbal: Victorie la limită obținută de CSM Satu Mare în meciul cu U Cluj (Foto&Video)

CSM Satu Mare a învins la limită Universitatea Cluj Napoca, în prima etapă a Diviziei A la handbal masculin, scor 29-28.
Meciul s-a jucat astăzi, de la ora 11.00, în Sala „Ecaterina Both” din Satu Mare.
Încă de la primul fluier al arbitrilor meciul a fost foarte echilibrat, fiecare echipă marcând pe rând aproape la fiecare atac pe care l-au avut. Înainte cu 4 minute de pauză, sătmărenii au condus cu 11-8, antrenorul oaspeților cere time-out și după reluarea jocului, clujenii marchează de patru ori consecutiv, în timp ce jucătorii noștri nu se regăsesc nici în apărare nici în atac și reușesc să egaleze la 13 în ultima secundă a primei reprize.
Repriza secundă se desfășoară după același ”scenariu”, după primele trei minute scorul fiind egal 15-15, oaspeții primesc o eliminare de 2 minute însă sătmărenii nu se descurcă în superioritate, marchează un gol și încasează unul, scorul devenind 16-16 în minutul 35 al meciului. În minutul 42, jucătorii CSM-ului se desprind la 2 goluri (20-18), dar oaspeții revin și egalează la 20, în minutul 50 sătmărenii revin la două goluri diferență (25-23) și până la finalul jocului rămân în avantaj și câștigă cu scorul de 29-28, chiar dacă în ultimul minut oaspeții au avut șansa egalării, însă au terminat meciul cu două eliminări pentru proteste la adresa arbitrilor.
Pentru CSM Satu Mare au marcat: Ungar (10 goluri), Morar (7), Pop (5), Rogoz (4), Mateș (1), Mureșan (1) și Alisie (1).
Etapa următoare CSM Satu Mare va juca în deplasare la Sibiu.

Media

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii