Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kereskenyi Gabor: ”Nu ne dorim să mai vedem la fiecare colț de stradă tot felul de cutii, găleți, grătare cu castane, ca și cum am fi într-un iarmaroc”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a subliniat azi, în cadrul ședinței privind ocuparea domeniului public, că sunt necesare măsuri mai drastice privind vânzarea produselor sezoniere la marginile străzilor, în colțurile intersecțiilor sau pe trotuarele din zona centrală.

În acest sens, comisia a respins solicitările comercianților ambulanți de a vinde flori, castane, jerbe și alte produse care au caracter sezonier, pe motiv că tarabele improvizate sunt inestetice, se face mizerie în jur, iar imaginea creată nu este una care să facă cinste unui municipiu reședință de județ.
“Consider că acești comercianți își pot desfășura activitatea sezonieră în piețe sau în apropierea piețelor, unde pot amenaja un stand chiar și pe o perioadă mai scurtă de timp. Nu ne dorim să mai vedem la fiecare colț de stradă tot felul de cutii, găleți, grătare cu castane, ca și cum am fi într-un iarmaroc”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

1 comentariu

  • Link la comentariu Soos Radu Soos Radu 11 Septembrie 2018

    Sa uitam deci de toate, hamsii nu, castane nu, dar bogracs ca-i de-al lor. Mama lui de primar și cine l-a votat.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii