Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Incendiu puternic de vegetație în Bârsău Foto: Satu Mare News

Incendiu puternic de vegetație în Bârsău

Pompierii intervin în aceste momente în localitate Bârsău pentru stingerea unui incendiu puternic de vegetație uscată.

În urma unui incendiu de vegetație uscată, care s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 5 hectare, focul s-a extins la pădurea de foioase și rășinoase aflată în imediata apropiere.

Spre locul indicat s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un camion de intervenție pentru transport persoane și accesorii specifice, ofițeri și subofițeri din grupa operativă.

La fața locului au fost solicitați și voluntari din cadrul S.V.S.U. Bârsău și Crucior, dar și lucrători din cadrul Ocolului Silvic Borlești.

Accesul spre locul evenimentului a fost dificil din cauza faptului că ultima parte a itinerariului de deplasare a fost greu practicabilă pentru autospeciale, ceea ce a condus și la creșterea timpului de răspuns.

Forțele de intervenție au acționat concomitent atât pentru izolarea tuturor focarelor, cât pentru protejarea zonelor învecinate, utilizând procedee specifice de stingere a incendiilor de pădure.

După trei ore de luptă cu flăcările, pompierii au reușit lichidarea tuturor focarelor, stabilind că au ars aproximativ 3 hectare de pădure, cauza probabilă a producerii acestui eveniment fiind focul deschis în spații deschise.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii