Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Un veterinar sătmărean amendat și alți doi sancționați pentru sfidarea autorităților

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un veterinar sătmărean a fost amendat cu 12.000 de lei, după ce a refuzat să participe la acțiunile de interes național impuse de necesitatea combaterii unor boli transmisibile și alți doi sancționați.

Un veterinar din Săcășeni a fost amendat de DSVSA cu suma de 12.000 de lei, după ce a refuzat să participe la acțiunile de interes național impuse de necesitatea combaterii unor boli transmisibile, anunță DSVSA Satu Mare.
Alți doi veterinari, din Drăgușeni și Ser, au fost sancționați cu avertismente pentru nedeclararea în termenul stabilit de legislație a animalelor nou achiziționate.
Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au realizat, în perioada menționată, 137 acțiuni de control. Verificările au vizat: exploatații profesionale și non profesionale de animale, primării, cabinete medicale veterinare, asociații și fonduri de vânătoare, acțiuni în traficul rutier.
Potrivit DSVSA Satu Mare, în continuare județul se confruntă cu șase focare de pestă porcină, cinci la Dindești și unul la Chegea. Astfel, toate aglomerările și expozițiile de animale, din localitățile județului Satu Mare, rămân închise până la noi dispoziții.

1 comentariu

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii