Un tânăr, de 21 de ani, a murit, după ce a încercat să sară gardul Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din Carei

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un tânăr de 21 de ani, locatar al Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică „Cristiana” din Carei, a decedat marți după-masă, după ce ar fi încercat să sară gardul instituției.

Acesta a încercat să fugă și în data de 31 decembrie 2018 din centru pentru a-şi petrece revelionul alături de mama sa, dar nu a reușit. Luni spre marți, tânărul a încercat din nou să fugă, dar s-a agăţat în gard, fiind găsit în şoc hipotermic, deoarece era îmbrăcat doar în hainele de casă.

El a fost găsit marţi dimineaţa, la ora 8,00, cu semne vitale slabe, a fost transportat la spital, însă după-masa a decedat.
Momentan se află în desfăşurare o anchetă demarată de către conducerea Direcţiei de Asistenţă şi Protecţie Socială Satu Mare.
Directorul DGASPC Satu Mare, Mariana Dragoș, a declarat pentru Satu Mare News, că tânărul, care avea probleme de ordin psihic, a fugit des din centru, dar mereu revenea. Acesta se află în centru de trei ani, unde a fost adus de către mama lui. De atunci, tânărul ar fi încercat în dese rânduri să evadeze pentru a-și vedea mama. Din informațiile primite, mama, după ce l-a abandonat, a plecat în străinătate și nu mai vrea să audă de el.
Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă în vederea efectuării efectuării autopsiei. De asemenea, poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

În Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică „Cristiana” din Carei se află internate 50 de persoane.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii