Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bebelușul Dorian a plecat la Domnul! Sincere condoleanţe familiei!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Micuţul Dorian, bebeluşul familiei Săvianu, pentru care s-au mobilizat mii de sătmăreni pentru a-i salva viaţa, a plecat azi noapte la Domnul.

  • ”Dumnezeu să te odihnească, iubirea mea mică. 3 zile m-ai făcut cel mai fericit tătic din lume și am vrut să fac tot pentru tine, însă Dumnezeu a vrut să fi lângă el, frumusețe mică!”, a transmis tatăl micuţului.

Ieri, în câteva ore de la lansarea apelului pe Facebook, miii de sătmăreni au donat peste 23.000 de euro pentru salvarea lui. Bebelușul Dorian s-a născut în 6 ianuarie cu o malformație la inimă și trebuia operat în maximum două săptămâni. Costurile operației se ridicau la 100.000 de euro.

  • ”Am rugămintea să nu mai donați bani pentru Dorian, din păcate îngerașul nostru s-a stins din viață în dimineața aceasta. Vă mulțumesc tuturor care ați donat și care m-ați ajutat, v-ați mobilizat toți foarte repede ca să-mi ajutați copilul. Banii vă vor fi reatribuiți tuturor în conturi, iar cei care mi-ați trimis prin casierie nu știu cum aș putea să vă restitui banii. Apreciez ajutorul tuturor, din păcate inimioara nu l-a mai ascultat pe Dorian!” este mesajul tatălui micuțului Dorian. 

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii