Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mii de sătmăreni prezenți la Zilele Maghiare Partium (foto)

Grădina Romei și Centrul Nou au fost neîncăpătoare
în cadrul săptămânii dedicate Zileleor Maghiare Partium. Mii de sătmăreni au fost prezenți la o serie de evenimente organizate atât pentru copii, cât și pentru părinți. Cei mici s-au bucurat de prezența clovnilor, de spectacolul cu catalige și jocurile tradiționale organizate de Asociația Borokagyoker.
Organizatorii au pregătit concursuri de șah, tradiționalul concurs de gulaș, concurs de cățărare pe lăzi de bere și multe altele. Nu au lipsit degustarea de țuică și de vin, fiind invitate cramele Nachbil din Beltiug, Reizer din Turulung, Kallos Wine din Dobra, Huszti din Viile Satu Mare și crama fraților Mike din Halmeu.
Pe scenele amplasata în Grădina Romei au avut loc spectacole de dans popular maghiar, prezentate de Ansamblul de Dans Szabolcs Nyiregyhaza și Ansamblului de Dans OrdOgborda din Bălan. Seara, pe platoul din Piața 25 Octombrie a concertat renumita formație din Ungaria, Neoton Familia care a încheiat penultima zi a Zilelor Partium cu un concert extraordinar.
Azi, sătmărenii sunt așteptați, începând cu ora 21.00, la scena amplasată în Centul Nou unde va concerta interpreta din Ungaria, Koncz Zsuzsa alături de interpretul Gerendas Peter.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii