Adrian Cozma: ”Am reușit să ajungem la un consens! Toate clasele și liceele sătmărene vor rămâne în aceeași formulă”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deputatul PNL Adrian Cozma a purtat azi o discuție constructivă cu ministrul Educației Naționale, Sorin Cîmpeanu, în urma căreia s-a stabilit ca toate clasele și liceele sătmărene să rămână în aceeași formulă, atât cele cu profil real și uman, cât și cele tehnologice și vocaționale. 

  • ”E important ca fiecare speță, fiecare problemă din școlile noastre să fie dezbatută cu factorii decizionali pentru a lua cele mai bune măsuri. Toate clasele și liceele noastre rămân în aceeași formulă atât cele cu profil real și uman cât și cele tehnologice și vocaționale. Urmărim dinamica privind numărul anual de elevi și sunt sigur că vom adapta permanent deciziile și soluțiile. Am încredere că atât Inspectoratul Școlar cât și conducerile liceelor sătmărene vor implementa cele mai bune soluții pentru a veni în sprijinul elevilor în această perioadă dificilă” - este anunțul deputatului Cozma.

La întâlnire au fost prezente din partea conducerii Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare și a Casei Corpului Didactic Satu Mare, inspector școlar general Anișoara Boitor și Monica Chiș,  conducerile Colegiilor Naționale ”Mihai Eminescu” și ”Doamna Stanca” prof. Natalia Boloș și Nicoleta Kichel și Sidonia Antal, profesor limba română.

  • “Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare alături de Ministerul Educației căută permanent soluții pliabile pentru învățământul sătmărean. Ministrul Educație, Sorin Câmpeanu, și-a arătat disponibilitatea pentru rezolvarea problemelor învătământului, specifice județului nostru, iar pe această cale îi mulțumim”, a declarat inspectorul școlar general Anișoara Boitor, la finalul întâlnirii.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii