Adrian Cozma, principalul candidat la funcția de președinte al Organizației Județene a PNL: ”Doresc să facem un PNL bazat pe principii și să venim cu soluții pentru județul Satu Mare”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Președintele interimar și principalul candidat pentru funcția de președinte al Organizației Județene Satu Mare a PNL, deputatul Adrian Cozma, a susținut o conferință de presă alături de noua conducere a Organizației Municipale a PNL Satu Mare, respectiv președintele Romo Pop și prim-vicepreședinții Augustin Iștoc și Ciprian Costea. 

“Am finalizat alegerile în toate organizațiile locale din judetul Satu Mare, urmând ca din 16 iulie să fie organizate alegerile pentru conducerea județeană. Avem cea mai performantă și profesionistă organizație municipală din județ”, a declarat Adrian Cozma.

 

Cozma își propune să facă un PNL bazat pe principii și să vină cu soluții pentru județul Satu Mare.

 

“Calitatea umană pe care o aducem în PNL trebuie să se concretizeze în fapte bune pentru Satu Mare. Vrem să ne asigurăm astăzi că vom avea cei mai buni oameni, cele mai performante organizații. Să facem un PNL bazat pe principii și să venim cu soluții pentru județul Satu Mare și pentru fiecare localitate din județ”, a precizat Cozma.

 

Președintele Organizației Municipale a PNL Satu Mare, Romeo Pop, le-a mulțumit tuturor celor din PNL care i-au dat votul, arătându-se încrezător pentru câștigarea bătăliile electorale în 2024 alături de noua sa echipă de profesioniști.

 

”Scopul noii organizații este de a închega o echipă, elementele de bază fiind adevărul, transparența și respectul recuproc. Vrem să îmbunătățim imaginea PNL la nivel local atât prin acțiunile noastre, cât și prin comportamentul avut în societate, prin profesonalism și moralitate”, a declarat Romeo Pop.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii