Spectacol caritabil pentru regizorul tehnic Viorica Botar

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Actorii Secţiei Române a Teatrului de Nord vor susţine joi, de la ora 19:00, în scop caritabil, spectacolul cu piesa Omul care a văzut moartea, de Victor Eftimiu.
Intrarea la spectacol se face pe bază de invitații, acestea urmând a fi ridicate începând de luni de la Agenţia de Bilete a teatrului sau de la Casa de Cultură a Sindicatelor. Donația minimă pentru o invitație este de 20 lei.

Banii strânşi vor fi donaţi regizorului tehnic Viorica Botar, diagnosticată cu o boală foarte gravă. Prin intermediul unui mesaj emoţionant, actorii Secţiei Române apelează la sătmăreni:

„Ştim că boala nu poate fi alungată uşor, dar e important să fim uniţi în lupta cu ea. De aceea, joi, de la orele 19:00, susţinem un spectacol caritabil. Haideţi să ne unim cu toţii. Să rupem din timpul nostru şi să dăm o mână de ajutor acolo unde este nevoie, să înţelegem că trebuie să ne ajutăm unii pe alţii cu cât putem, pentru ca ne datorăm asta unul altuia. Să fim alături de Viorica Botar, atât financiar, cât şi pentru ca ea să ştie că nu este singură în lupta asta, că spectacolele la care a lucrat şi care au oferit atât de multe comunităţii, nu au fost în van, şi că oamenii au învăţat ceva din ele: să fie mai buni, mai înţelegători, să privească în jur cu empatie şi consideraţie la semenii lor”.

Omul care a văzut moartea, farsa interbelică a lui Victor Eftimiu, ne aduce aminte, cu mijloacele comediei, cât de vulnerabili suntem în dorinţa noastră de parvenire. Regia artistică: Andrei Mihalache. Scenografia: Alexandru Radu. DISTRIBUŢIA: FILIMON (viticultor) – Stelian Roşian, RALUCA (soţia lui) – Carmen Frăţilă, ALICE (fiica lui) – Dorina Nemeş, LEON (farmacist) –Vasile Blaga, GEORGE (fiul lui) – Sergiu Tăbăcaru, VAGABONDUL – Vlad Chico.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii