Mircea Govor: PSD va anunța azi numele viitorului prefect. Urmează ca PSD să ia și alte funcții

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE: Președintele Organizației Județene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, a fost desemnat astăzi, de către social-democrații sătmăreni, pentru funcția de prefect al județului Satu Mare.

”PSD a câștigat funcția de prefect și a fost o bătălie destul de mare”, a declarat președintele PSD Satu Mare Mircea Govor azi, în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta a explicat că era necesar ca funcția să revină PSD, mai ales că la conducerea Municipiului  și Județului Satu Mare se află membri ai UDMR.

În ceea ce privește persoana care va ocupa funcția de prefect, deocamdată nu a fost dat nici un nume, urmând ca azi, în cadrul ședinței Biroului Județean se va vota viitorul prefect.

Mircea Govor a mai spus că urmează și alte funcții care vor reveni PSD, însă nu a dorit să exemplifice, menționând că urmează să le anunțe zilele următoare.

”Dorim să ocupăm cât mai multe funcții”, a mai spus Govor.

La conferință au fost prezenți prim-vicepreședintele Gabriel Leș, secretarul executiv Aurelia Fedorca, reprezentantul OFSD Ioana Bran-Voinea și reprezentantul TSD Bianca Sorian.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii