Cătălin Drulă s-a autopropus liderul unei coaliții cu liberalii. Adrian Cozma: USR este un partid de aventurieri politici, imatur, cu politică de circ

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deputatul PNL Adrian Cozma a reacționat dur, după ce Cătălin Drulă a declarat recent că USR intră la guvernare cu PNL doar dacă dă premierul.

„E greu să construiești cu ei… lumea nu-i mai ia în serios”. „Trebuie să se decidă dacă intră în politica mare sau preferă să se joace în continuare”, a declarat Adrian Cozma, în exclusivitate pentru PS News.
 
„USR este un partid de aventurieri politici, un partid imatur care nu a înțeles rolul pe care l-a avut atunci când a guvernat. Să ne aducem aminte de ziua în care au plecat cu spectacol și circ de la guvernare. E greu sa construiești cu ei… lumea nu-i mai ia în serios.
PNL nu este preocupat de cine conduce USR. Sperăm doar că vor da dovadă de mai multă maturitate, misiune ratată inclusiv când au fost la guvernare, lucru recunoscut de Cătălin Drulă atunci când afirmă că USR nu mai are timp de „vedetisme și politică imatură”. PNL crede într-o opoziție constructivă, cu partide care nu blochează reforme și atacă Guvernul doar pentru a puncta electoral, mai ales într-o perioadă atât de complicată economic. USR trebuie să se decidă dacă intră în politica mare sau preferă să se joace în continuare”, a declarat Adrian Cozma.
 
Liberalul amintește și că „politica de circ s-a dovedit falimentară pentru USR”, iar deciziile neinspirate ale conducerii USR au creat mari probleme și formațiunii politice.
Drulă a declarat că nu va accepta să intre la guvernare fără a da premierul.
 
„Nu ne putem juca cu țara așa, ca la bambilici, mai guvernează puțin cu PSD-ul, se mai schimbă. Este foarte important ca cei care ne-au adus în situația asta, mă refer la Klaus Iohannis, în primul rând și PNL-ul care a adus PSD la guvernare alături de ei (…), e important să-și asume consecințele a ceea ce au făcut. USR nu e o balama, ca să le asigure unora sau altora majoritatea. Dacă nu mai sunt în stare să guverneze până în 2024, trebuie să se dea complet la o parte. Noi am venit anul trecut cu o propunere de Guvern, care era un Guvern solid, cred că pentru prima dată în istoria audierilor parlamentare, miniștrii s-au prezentat absolut peste tot excepțional. Nu vom accepta și asta le spun foarte clar și celor din PNL, dacă-și fac vise că se pot juca așa între PSD și USR, nu vom accepta o guvernare în care să nu avem premierul”, a spus Cătălin Drulă.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii