Trei primari PNL au depus printre primii din județul Satu Mare contracte de finanțare prin programul național Anghel Saligny

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Președintele PNL Satu Mare Adrian Cozma a prezentat astrăzi trei primari PNL din județul Satu Mare care au depus, printre primii din județul Satu Mare, contracte de finanțare prin programul național Anghel Saligny. 

Este vorba despre primarul orașului Ardud Ovidiu Duma și primarii comunelor Apa și Medieșu Aurit.
Programul Saligny dă roade și au fost semnate primele 3 contracte de finanțare pe județul Satu Mare, urmând ca milioane de euro să intre în următoarele luni în aceste localități. Este un program început în 2021, la inițiativa PNL”, a explicat Cozma.
Am semnat, printre primii din țară, unul dintre contractele de finanțare din programul național Anghel Saligny, finanțare în valoare de 18.066.803,44 lei. Proiectul vizat se va implementa la Baba Novac și are ca obiective realizarea rețelelor stradale de canalizare menajeră la locuințe, apă potabilă pe toate străzile din localitate, branșamentele (racordurile) de apă și de canalizare menajeră, stație de pompare ape uzate și o stație de epurare ecologică, cu regenerare naturală, unică în România, după modele din Olanda și Ungaria”, a declarat primarul orașului Ardud Ovidiu Duma.
Am semnat un contract  în valoare de 12,7 milioane lei ce cuprinde modernizări de străzi din Apa și satul Someșeni, chiar azi va fi scos la licitație”, a declarat primarul comunei, Radu Tandafir.
Pentru Medieșu Aurit este o gură de aer acest program prin care ne dorim modernizarea străzilor din localitate. Am semnat un contract în valoare de 7,7 milioane lei și luni va fi scos la licitație și va fi implementat anul acesta”, a declarat Torok Marian, primarul comunei.”Pentru Medieșu Aurit este o gură de aer acest program prin care ne dorim modernizarea străzilor din localitate. Am semnat un contract în valoare de 7,7 milioane lei și luni va fi scos la licitație și va fi implementat anul acesta”, a declarat Torok Marian, primarul comunei.
”Satele românești trebuie încurajate și este obligația noastră de a avea grijă să nu fie depopulate. În majoritatea satelor din județul nostru nu mai există diferență între sate și orașe”, a mai spus Cozma.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii