davis banner

A început săptămâna donării de sânge. O campanie națională inițiată de TNL

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

A început săptămâna donării de sânge, o campanie națională inițiată de Tineretul Național Liberal cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății.

În 2023, activitățile dedicate acestei zile sărbătorită anual în 7 aprilie se desfășoară sub tema „Sănătate pentru toți”. Astfel, începând de mâine până vineri - noi, tinerii liberali din toată țara vom fi prezenți în centrele de transfuzie sangvină din fiecare municipiu reședință de județ.
Orice persoană care este sănătoasă, într-o stare bună fizică și psihică și care nu a suferit intervenții chirurgicale în ultimele 6 luni, poate dona sânge. Donatorul trebuie să aibă vârsta între 18-60 de ani și o greutate minimă de 50 kg.  
Toate persoanele care îndeplinesc condițiile pentru a dona sunt rugate să se deplaseze la cel mai apropiat centru de transfuzii și să facă acest gest -  pe cât de simplu și sigur - pe atât de necesar celor care au mare nevoie de sânge.
Vă puteți programa oricând și online, campania noastră fiind publică și pe aplicația BlooDoChallenge, disponibilă aici: https://bloodochallenge.com/.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii