Adrian Cozma: „Bugetul nu crește prin amenzi și constrângeri, domnule Ciolacu!”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Măsura Guvernului prin care anulează dreptul firmelor să poată plăti amenzile în cuantum de 50% dacă plata se face în 15 zile, e foarte inoportună, ca să nu zicem că e împotriva economiei, susține deputatul PNL Adrian Cozma.

„Încasări nu avem mai mari, iar firmele contestă deciziile ANAF dacă nu pot plăti, iar asta înseamnă cel puțin o amânare de mai bine de un an a plății amenzilor, dacă nu chiar anularea lor de către instanțe. Încă o dată premierul nu știe ce are de făcut în economie”, susține Cozma. 
Acesta a depus, la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, un proiect de lege de anulare a prevederilor impuse prin noile măsuri născocite în laboratoarele PSD.
„În temeiul prevederilor art.74 din Constituţia României, republicată, vă înaintăm, alăturată, Propunerea legislativă pentru abrogarea art. LVIII din Legea nr.296/2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare pentru asigurarea sustenabilitătii financiare a României pe termen lung, spre a fi supusă dezbaterii și aprobării Parlamentului, în procedură de urgență.”

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii