Adrian Cozma: 80% din banii rezultați din exploatarea apelor minerale naturale carbogazoase sau necarbogazoase, a apelor minerale terapeutice și a apelor termominerale vor rămâne în județul Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deputatul PNL Adrian Cozma anunță că a votat proiectul de lege care prevede ca 80% din banii rezultați din exploatarea apelor minerale naturale carbogazoase sau necarbogazoase, a apelor minerale terapeutice și a apelor termominerale să rămână în județul Satu Mare. 

„Am votat proiectul care prevede ca 80% din banii rezultați din exploatarea apelor minerale naturale carbogazoase sau necarbogazoase, a apelor minerale terapeutice și a apelor termominerale să rămână în județul nostru, Satu Mare. 
Din banii obținuți, 35% vor merge la bugetul județului Satu Mare și 45% la bugetele primăriilor. De acum înainte doar 20% vor mai merge la bugetul de stat. Legea ne avantajează puternic, pentru că o treime din apele termale din ţară se află în judeţul Satu Mare
Prin astfel de legi vom reuși să strângem mai mulți bani la bugetele locale din Bixad, Beltiug, Carei, Satu Mare, Tăşnad, Vama, Acâş, Ady Endre, Certeze, Ghenci, Doba, Mădăras, Oraşu Nou, Tarna Mare, Valea Vinului, Foieni, Turţ, Negreşti Oaş,  pentru a face investițiile așteptate de oameni.
Facem ce trebuie pentru județul nostru!” a declarat Adrian Cozma.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii