Mai mulți aleși locali PNL au trecut la PSD. Conducerea PSD Satu Mare: „Sunt discuții și cu alți primari liberali”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a prezentat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, aleșii locali PNL care s-au alăturat recent social-democraților. Conducerea PSD Satu Mare a declarat că se poartă discuții și cu alți primari liberali, însă deocamdată preferă să nu le dezvăluie identitatea. 

Noi suntem oameni de bună credință, pornim cu proiecte sănătoase, urmează să vă prezint și programul meu de guvernare locală pentru următorii 4 ani (...). Noi nu avem decât competiții politice cu toată lumea. Noi nu avem răutăți, nu avem probleme. Doar un singur lucru spun: Nu se face nici un fel de alianță între PSD și PNL la Satu Mare! Trebuie să vă spun clar. Adevărul este, după părerea mea, că e o fumigenă aruncată ca să poată să inducă în eroare pe proprii primari și aleși locali ca nu cumva să părăsească pe nimeni. Dar spun un lucru: în momentul în care PNL a devenit nefrecventabil la niciuna dintre funcțiile din administrația locală și județeană, asta e o problemă mare. Și mai mare problemă este când iei măsuri distructive împotriva propriilor tăi primari, atunci fi sigur că oamenii pleacă, iar dacă pleacă, nu pleacă că le-a fost bine”, a declarat Mircea Govor. 
Noii aleşi locali care sunt oficial în PSD sunt: primarul comunei Tarna Mare, Monica Sobius (PNL), primarul oraşului Tăşnad, Adrian Farcău (Pro România), primarul comunei Pomi, Cosmin Krişan (ALDE), primarul comunei Căuaş, Marius Roka (PNL), viceprimarul comunei Vetiş, Dan Codrea (PNL), alături de toţi consilierii locali și viceprimarul comunei Socond, Nicolae Silaghi (PNL).
Primarul comunei Tarna Mare Monica Sobius și primarul comunei Căuaş Marius Roka au decis să se alăture PSD deoarece aici au găsit sprijin pentru proiectele locale, explicând că nu au mai găsit susținere din partea conducerii PNL pentru proiectele lor, nici măcar răspunsuri la solicitările transmise.
Avem proiecte în implementare în valoare de 14 milioane de euro, anul trecut am finalizat niște proiecte și am solicitat sprijnul partidului (n.r. PNL) pentru a avea cash flow-ul să pot să închid proiectul, dar nici măcar răspuns n-am primit. Eu ca reprezentat al administrației locale trebuie să demonstrez în comunitatea mea, să aduc bunăstare, să implementez acele proiecte care vor asigura un trai mai bun pentru locuitorii comunei. Când cei care ar trebui să te ajute și aveau pârghiile, dar nu o fac, ce să mai spui? Mergi mai departe, înghiți, mai mergi mai departe. Eu sunt un om de acțiune, sunt un om al faptelor”, a spus Monica Sobius.
În momentul în care nu ai echipă cu care să derulezi, să mergi înainte, pentru că preocupările sunt altele, noi, în calitate de reprezentanţi ai autorităţii locale suntem obligaţi să facem paşi, uneori înainte, alteori în spate. Acum am făcut un pas înainte”, a spus primarul comunei Căuaş Marius Roka. 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii