alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Mircea Govor: „Pataki nu e un bun gospodar și vreau să-l trimitem acasă. Dar nu pentru că este ungur, ci pentru că este un președinte puțin mai leneș, are două viteze: încet și pe loc”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Președintele PSD Satu Mare Mircea Govor l-a numit pe Adrian Cozma „disperatul de la PNL” și susține că acesta „și-a pregătit un post de președinte și de candidat din partea AUR pentru la toamnă”. De asemenea, susține că actualul președinte al CJ „este un președinte puțin mai leneș, are două viteze: încet și pe loc”. Govor învinovățește PNL care, alături de UDMR a fost în cârdășie timp de șase ani și au dansat ceardaș. 

Govor susține că alianța PNL - AUR este rușinoasă: „Ferească Dumnezeu ca la conducerea Consiliului Județean să ajungă „disperații (nr PNL) și AUR!
Disperatul care conduce PNL la ora actuală a făcut o înțelegere cu un partid catalogat extremist, e vorba de AUR. Au făcut o alianță care nu are nimic de-a face cu democrația”, a declarat Mircea Govor, care a precizat că rezultatele la alegerile locale vor fi catastrofale pentru PNL și „ca să nu rămână pe drumuri, (nr Cozma) și-a pregătit un post de președinte și de candidat din partea AUR pentru la toamnă”.
Am văzut în ultima vreme atacuri din partea celorlalți competitori și aici mă refer la un politician disperat, mă refer la liderul PNL, care a făcut un pact cu un partid extremist, AUR. O alianță care nu are nimic de-a face cu democrația (...) Cei care susțin acest partid extremist sunt cumetrii între ei, trebuie să știe lumea. (...) A reușit să aducă PNL la cel mai jos nivel, se ocupă doar cu distrugerea anumitor candidați, inclusiv eu. Referitor la sondaje, unul singur s-a făcut de IRES, unul real, unde am prezentat rezultatele unde se află disperatul de la PNL cu 19%. A prezentat un sondaj greșit, cu alianță PNL-PSD, niciodată nu pui în față partidul mic”, a declarat Mircea Govor.
De asemenea, Mircea Govor susține că Pataki „este un președinte puțin mai leneș” pe care vrea să-l trimită acasă.
Pataki nu e un bun gospodar și vreau să-l trimitem acasă. Dar nu pentru că este ungur, ci pentru că este un președinte puțin mai leneș, are două viteze: încet și pe loc”.
Mircea Govor a amintit de proiectele derulate în perioada celor 2 mandate în care a ocupat funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean, „perioadă în care Satu Mare a cunoscut cea mai mare dezvoltare a infrastructurii”. Mai mult, acesta își dorește să continue dezvoltarea sistemului de sănătate, dar și să dezvolte turismul și proiectele culturale.
Turismul a fost neglijat total, cultura sătmăreană, la fel. Am văzut că se fac Zilele Partium, dar eu vreau sa fac Zilele Culturii Sătmărene, trebuie să se desfășoare la fel cum se fac celelalte. Dacă alea sunt sponsorizate de stat, să fie și celelalte sponsorizate din bugetul Consiliului Județean sau al Primăriei Satu Mare”, a spus Govor.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii