alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews
Adrian Cozma va implica Biserica în proiectul de îngrijire a  vârstnicilor: „Asistență medicală pentru vârstnici, număr necesar de cămine pentru bătrâni și realizarea unui call-center pentru cei aflați în dificultate Cod AEP 21240015

Adrian Cozma va implica Biserica în proiectul de îngrijire a vârstnicilor: „Asistență medicală pentru vârstnici, număr necesar de cămine pentru bătrâni și realizarea unui call-center pentru cei aflați în dificultate

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adrian Cozma dorește să implice Biserica în proiectul de îngrijire a persoanelor vârstnice, un alt proiect pe care dorește să-l implementeze în cazul în care va ajunge președintele Consiliului Județean. 

În acest sens, Cozma dorește să implice și Biserica, potrivit celor declarate azi, în cadrul unei conferințe de presă.
Grijă și respect pentru seniorii sătmăreni. Asta îmi doresc. Biserica nu va lipsi din proiectul de îngrijire a persoanelor vârstnice și vom implica toate cultele în proiectul de asistență și îngrijire a seniorilor sătmăreni. Împreună putem construi centre pentru persoane aflate în nevoi, singure, care nu mai pot să se îngrijească fără sprijin”, a declarat Adrian Cozma.
Mai mult, Cozma dorește realizarea unui call-center (sistem de telealarmare) pentru persoanele vârstnice și a altor categorii de cetățeni aflate în dificultate.
Vom asigura asistență medicală pentru toate persoanele vârstnice și numărul necesar de cămine pentru bătrâni care să funcționeze atât în mediul urban cât și în cel rural. Să arătăm respect bătrânilor noștri care trebuie să beneficieze de servicii de îngrijire și asistență atât la domiciliu cât și în căminele pentru bătrâni. Nu în ultimul rând vom realiza un call-center (sistem de telealarmare) pentru persoanele vârstnice și a altor categorii de cetățeni aflate în dificultate”, a mai spus Cozma.

 

___________________________________________

Comandat de către PNL – Organizația Satu Mare
Executat de către SC Smart Things SRL – www.satumarenews.ro
Cod mandatar financiar coordonator: 21240015

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii