Candidații UDMR Satu Mare și-a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Candidații UDMR și-a depus astăzi candidaturile la Satu Mare pentru alegerile parlamentare. 

O echipă tânără, energică și cu experiență va lupta pentru mandatele de deputați și senatori de Satu mare. Candidații UDMR Satu Mare vor lupta pentru interesele județului Satu Mare în Parlament, au declarant liderii UDMR Satu Mare după depunerea dosarelor la Biroul Electoral Județean.

UDMR Satu Mare are un senator și doi deputați în mandatul care se încheie curând, respective Lóránd Turos, Lóránd Magyar și Szabolcs Nagy.

Lista canddiaților pentru Senat este de Lóránd Turos, urmat de Máté Kovács, Ottilia Szejke și Béla Zazula. Lóránd Magyar este pe prima pozție pentru Camera Deputaților, urmat de Nagy Szabolcs, Zoltán Kallós, Fanea Imola, Sándor Balogh, Xénia Véron și István Muresan.

 Csaba Pataki, președintele UDMR Satu Mare, a subliniat că organizația județeană propune o echipă tânără și energică, dar experiementată.

„Dacă ne uităm atent, în ultimii patru ani singurii cae au lucrat pentru județ au fost doar reprezentanții UDMR Satu Mare. Colegii lor de la București fie au lucrat împotriva comunității, fie nu au făcut nimic. E bine să știe stătmărenii: dacă nu ar fi existat blocaje provocate de un anume deputat, am fi putut folosi cel de-al treilea pod de jumătate de an și am fi avut o parcare subterană în buricul orașului”, a declarat Gábor Kereskényi, președintele organizației municipal a UDMR.

Deputatul Lóránd Magyar a declarat că va lucra și pentru reducerea decalajului tot mai adânc dintre mediul rural și oraș. De asemenea, va lupta împotriva unei serii de decizii greșite care au îngreunat viața fermierilor în ultimele luni.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii