PNR Satu Mare și-a ales conducerea executivă Foto: Partidul Noua Românie

PNR Satu Mare și-a ales conducerea executivă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Partidul Noua Românie, partidul care nu acceptă traseişti, are începând de sâmbătă organizaţie și în municipiul Satu Mare.
Adunarea Orăşenească a PNR Satu Mare și-a ales prin vot secret componenţa Biroului Executiv, Andrei Sorin Paşca a fost ales președinte, Sergiu Tăbăcaru - vicepreședinte, Ioana Szelenyi a fost aleasă secretar general, Tabitha Pașca – trezorier, ceilalți membri din conducere fiind Cristian Nicolae But, Teodora Rovas și Robert Costea.
Adunarea Orăşenească de la Satu Mare a fost condusă de către Preşedintele Partidului Noua Românie, Sebastian Popescu. Din Comisia Electorală au făcut parte şi Dan Iulian Truţia, Membru Fondator şi Vicepreşedinte PNR, Marius Nicolae Oprea - Vicepreşedinte PNR, Lucian Ninel Hornea - Vicepreşedinte PNR.
Candidat PNR la Camera Deputaţilor este Andrei Pașca, iar Cristian Nicolae But este candidat la Senat.
Preşedintele PNR, Sebastian Popescu, a declarat că acest partid nu acceptă traseiști și persoane care au fost înscrise în alte partide în ultimii șapte ani. El a dat asigurări că noul partid nu va face compromisuri și se va dezvolta natural, după propriile forțe.
PNR va desfăşura în perioada următoare o campanie de strângere de semnături, fiind nevoie de acceptul a 3157 de sătmăreni pentru a-şi depune lista de candidaţi.
PNR Satu Mare este cea de-a 20-a Organizaţie Locală a Partidului Noua Românie.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii