Adrian Cozma și-a anunțat candidatura la șefia PNL Satu Mare

Consilierul județean Adrian Cozma și-a anunțat oficial candidatura la președinția Organizației Județene a PNL Satu Mare.
Până în prezent, doar Cozma și-a asumat intenția de a candida la șefia PNL Satu Mare, însă candidaturile pot fi depuse până în data de 23 aprilie.
Azi, la conferința de presă, alături de Cozma au participat și o parte dintre primarii și viceprimarii liberali din județ: Călinești-Oaș, Dinu Birtoc; Păulești – Zenoviu Bontea; Marinel Rotar – Santău; Cosmin Varga – Pișcolt; iar dintre viceprimari pe cei ai comunelor Terebești și Santău, Tudor Chiorean, respectiv Sergiu Silaghi.
Totodată, la conferința de presă au fost prezenți și: președintele Organizației de Tineret a PNL, Cristian Beseni, președintele Organizației de Pensionari și Persoanelor de Vârsta a Treia, Petrică Silaghi, dar și un vechi liberal, Ștefan Iștoc.
„Am acceptat invitația, am acceptat propunerea a unei părți a colegilor din Partidul Național Liberal Satu Mare de a candida pentru funcția de președinte a PNL Satu Mare. Am acceptat această idee, desigur, văzând că este nevoie de reformă, este nevoie de o nouă forță politică în interiorul partidului, și nu numai, și de asemenea, suntem datori să dăm un semnal de unitate, un semnal de reconstrucție, un semnal de recredibilizare a PNL. Sigur, datori fiind față de sătmărenii care au avut încredere în Partidul Național Liberal dar poate la ultimele alegeri nu am prezentat suficientă încredere sau poate nu am comunicat suficient de bine încât să-i determinăm pe aceștia să ne voteze”, a declarat Cozma.
Până în prezent, doar Cozma și-a asumat intenția de a candida la șefia PNL Satu Mare, însă candidaturile pot fi depuse până în data de 23 aprilie.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii