Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Magyar Lóránd: ”Este nevoie de o redistribuire a locuințelor libere ANL din Satu Mare”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Deputatul Magyar Lóránd a adresat o întrebare în scris Ministerului Apărării Naționale în legătură cu redistribuirea locuințelor ANL nelocuite.
Proiectul ANL din Satu Mare a fost lansat în anul 2008 prin care au fost deja construite în municipiu trei blocuri de locuințe pentru tineri. Din cauza lipsei resurselor financiare, până în anul 2016, au fost finalizate doar trei din cele șase blocuri planificate în prealabil. Ținând seama de faptul că terenul pe care au fost construite blocurile se afla în posesia Ministerului Apărării Naționale, în urma unor acorduri preliminare, două blocuri de locuințe, adică 49 de unități locative, au fost distribuite primăriei, iar unul cu 25 de unități locative, Ministerului Apărării Naționale.
Mai bine de un an, primarul Kereskényi Gábor a predat aceste locuințe solicitanților, cu vârsta sub 35 de ani, selectați pe baza criteriilor prevăzute de lege. Locuințele aflate în posesia ministerului nu au fost ocupate, acestea fiind libere chiar și în prezent, deoarece nu a fost depusă nicio solicitare din partea militarilor Batalionului 52 Geniu Tisa. În acest sens, Magyar Lóránd a adresat o întrebare ministrului Apărării pentru a găsi o soluție ca aceste locuințe să fie redistribuite, și folosite de către comunitatea din Satu-Mare.
  • „Trebuie să găsim cât mai repede o soluție pentru ca aceste 25 de locuințe să nu stea în paragină. Dacă armata nu are nevoie de aceste locuințe, ar trebui să cedeze tinerilor angajați ai ISU, ai Jandarmeriei sau ai Poliției”- a menționat deputatul Magyar Lóránd în întrebarea adresată ministrului Apărării.
Deputatul sătmărean a propus ca locuințele ANL să fie atribuite unor cadre ISU, Jandarmeriei sau Poliției Române.

1 comentariu

  • Link la comentariu Cristi Cristi 14 Februarie 2018

    Sa nu mai propună aberații . Distribuirea acelor apartamente este in curs!

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii