Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Arta micropigmentării sub semnătura Evei Tămaș - Studio Pandora

Eva Tămaș a înfrumusețat privirile a sute de sătmărence.
Atenția la detalii i-a adus în timp scurt cliente dornice ca privirea lor să arate impecabil. La sfârșitul fiecărei zile de muncă, tot ce-i rămâne aproape de suflet sunt expresiile din oglindă, pline de mulțumire, chipuri radiante care exclamă ”oau!”.
Eva iubește meseria pe care o practică. Așa se face că, ori de câte ori face cunoștință cu cineva, involuntar îi analizează sprâncenele și se gândește cum le-ar pensa pentru ca să arate perfect.
Sprâncenele ne pot schimba imaginea în funcție de cât de corect sau nu suntem pensate, de aceea este foarte important ca, înainte de a începe procedeul de pensare, prin măsurarea sprâncenelor, specialistul să ne ajute să obținem sprâncenele ideale, potrivite fiecărei fizionomii.
De mai bine de 14 ani, Eva lucrează în cosmetică, iar de trei ani, la salonul Studio Pandora. Pentru că a întâlnit multe femei pentru care singura șansă să aibă sprâncene perfecte era tatuajul, în urmă cu nouă ani Eva a ales să se specializeze în machiajul semipermanent al sprâncenelor, a liniei pleoapei și a buzelor, micropigmentare, microcroblading, full lips, eyeliner.
Pentru a ține pasul noilor tendințe, aceasta participă anual la cursuri de specializare atât în țară (București, Cluj), cât și în străinătate (Budapesta).
De atunci, nu trece o săptămână fără să nu aibă câteva cliente la tatuaj, iar succesul provine atât din talent, cât și din faptul că folosește aparatură de ultimă generație și materie primă adusă din Olanda. Pentru că e extrem de căutată, dacă vă doriți un machiaj semipermanent realizat de Eva trebuie să vă programați măcar cu o săptămână înainte.
Eva folosește culori profesionale, pigmenți OS, salonul fiind dotat cu un aparat de tatuaje cosmetice revoluționar: Nouveau Contour Masters in Micropigmentation.
Machiajele semipermanente realizate de Eva le puteți găsi pe pagina sa de Facebook. Dacă încă nu aveți sprâncenele aranjate de ea, o găsiți la Studio Pandora, strada Petofi Șandor nr. 45, etaj 3, programări la tel. 0741.623.423.

Lasă un comentariu

cbadecembrie

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii