davis banner

Secția ATI, dotată cu 20 de saltele antiescară, perne și un scaun rulant cu wc de Rotaract Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Douăzeci de saltele antiescară, perne și un scaun rulant cu wc au fost donate secției de Anestezie și Terapie Intensivă, produse cumpărate în urma proiectului „O Cană de Fericire”, banii provenind din donațiile sătmărenilor și sponsorilor.
„Suntem aici pentru a dona Spitalului Județean Satu Mare cele achiziționate în urma proiectului ”O cană de fericire”. Dorim să mulțumim celor care au fost seară de seară alături de noi la acest proiect în centru și suntem mândri că am reușit să ajutăm comunitatea, să ajutăm secția ATI-Anestezie din Satu Mare. Mulțumim sponsorilor și celor care care au fost seară de seară alături de noi și au donat pentru această cauză. Vă mai așteptăm și la alte proiecte”, a declarat secretarul Rotaract, Codruța Tutueanu, managerul proiectului „O Cană de Fericire”, ediția 2016.
Saltelele antiescară sunt unele gonflabile, cu perne de aer, care împiedică formarea de cheaguri de sângele în corpul pacientului în zonele în care acesta face contact cu salteaua. În acest fel pacientului îi este redată demnitatea de a nu pleca acasă cu alte probleme de sănătate atunci când este externat.
Este al treilea an consecutiv în care Asociația Rotaract își îndreaptă atenția către Spitalul Județean de Urgență pentru a achiziționa aparatură cu banii strânși la proiectul ”O Cană de Fericire”. Donația din acest an depășește suma de 7.000 de lei.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii