Baschet. Prima înfrângere pentru baschetbalistele de la CSM Satu Mare

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au pornit astăzi în sezonul 2015-2016 din Liga Naţională de baschet feminin cu o înfrângere pe teren propriu în fața echipei CSBT Alexandria.
Scorul a fost foarte sever, 32-94, apropiat de cel înregistrat săptămâna trecută în Cupa României, în deplasare la Târgoviște.
Antrenoarea Viorica Gamaleţ a început meciul cu C. Badi, V. Bolba, R. Szmutku, D. Moraru și B. Voica, pe bancă aflându-se E. Kallai, S. Vilcinschi, R. Varhaniovschi, G. Racsan, A. Kadar și D. Balin.
Dacă în primul sfert, sătmărencele au marcat 9 puncte, în al doilea 10, iar în sfertul patru 11 puncte, se pare că pauza nu le-a fost de mare ajutor, în sfertul 3 echipa sătmăreană reușind să înscrie un singur coș de 2 puncte prin C. Badi... Jucătoarele din Alexandria au câștigat cele 4 sferturi cu următoarele rezultate: 28-9, 16-10, 23-2, 27-11.
Pentru CSM Satu Mare a marcat cele mai multe puncte C. Badi (11 p), restul punctelor fiind reușite de B. Voica (8 p), V. Bolba (6 p), R. Szmutku (4 p) și D. Moraru (3 p).
Meciul de astăzi a fost arbitrat de Amalia Marchiş şi Vlad Potra, comisar delegat din partea FRB a fost Constantinescu Viorel.
Miercuri, începând cu ora 12,00, tot în sala „Ecaterina Both”din Satu Mare, echipa CSM Satu Mare va juca în compania puternicei echipe ACS Sepsi SIC.
Rezultatele înregistrate în etapa I a Ligii Naţionale de baschet feminin:
CS Phoenix Galati 77 - 75 Univ Goldis ICIM Arad
ACS Sepsi SIC 70 - 36 CS Universitatea Alba Iulia
BCM Danzio Timisoara 75 - 71 Universitatea Cluj-Napoca

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii