Sătmărenii rămân doar cu ”machete frumoase”. Stadionul Olimpia nu se modernizează Foto: Primăria Satu Mare

Sătmărenii rămân doar cu ”machete frumoase”. Stadionul Olimpia nu se modernizează

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Proiectul de modernizare a stadionului Olimpia nu are șanse să primească bani de la Compania Națională de Investiții (CNI), potrivit celor declarate de primarul Kereskenyi Gabor, în cadrul unei conferințe de presă susținută azi.
  • „La Compania Națională de Investiții nu sunt şanse reale să prindem finanţare pentru modernizarea stadionului Olimpia, obiectiv care a fost trâmbiţat acum câteva luni. Am văzut şi eu nişte machete frumoase, dar din păcate acest obiectiv de investiţie nu are şanse să primească finanţare în următorii ani”, a declarat Kereskenyi.
În schimb, Kereskenyi susține că Satu Mare va putea beneficia de sprijin pentru construirea unei săli polivalente de 3.000 de locuri, după ce se va identifica un teren disponibil.

Președintele Olimpiei, Dan Băbuţ a prezentat în luna decembrie a anului trecut o machetă a noului stadion care va avea un număr de 13.875 de locuri, din care 475 vor fi locuri VIP, iluminat nocturn, copertină, suprafaţă de joc cu drenare şi degivrare, vestiare de prima ligă, săli de sport pentru lupte şi tenis de masă şi 39 de locuri de cazare, dar nicio pistă de atletism.
Băbuț susținea că pe stadion vor putea fi organizate concerte, dar și alte evenimente și că după predarea proiectului la Compania Națională de Investiții în termen de 6 luni se poate organiza licitația pentru proiectare și execuție, iar în 24 de luni trebuie finalizate lucrările.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii