banner draxkmaier satu mare

Primăria extinde sistemul de supraveghere video din municipiu

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria Satu Mare a câștigat un nou proiect finanțat din fonduri europene.

Primarul municipiului Satu Mare, Gábor Kereskényi, a semnat contractul de finanțare pentru proiectul transfrontalier prin care va fi extins sistemul de supraveghere video din municipiul Satu Mare.
Astfel, alături de partenerii din municipiul Uzhgorod (oraș înfrățit al municipiului), Satu Mare va beneficia de un buget de 49.224 euro, din bugetul total al proiectului de 109.874 euro. Proiectul este inclus în cadrul Programului Operaţional România – Ucraina, iar perioada de implementare este de 12 luni. Până în prezent în municipiul Satu Mare au fost montate 106 camere de supraveghere.
”Avem proiecte europene în valoare de 28 milioane de euro câștigate pe Programul Operațional Regional, dar nu ne oprim aici, suntem foarte interesați să atragem finanțări europene și prin proiecte. Primul proiect a fost deja câștigat, alte trei sunt în evaluare”, a declarat primarul Gábor Kereskényi.
Primăria Satu Mare mai are în evaluare trei proiecte transfrontaliere, depuse în parteneriat cu municipiul Uzhgorod. Este vorba de un proiect în valoare de 59.868 euro, prin care va fi dotat Centrul de Excelență Satu Mare, iar printr-un proiect în valoare de 140.268 euro vor fi sprijiniți și promovați meșteșugarii din municipiul Satu Mare.
Totodată, printr-un proiect transfrontalier în valoare de 564.640 euro, Primăria Satu Mare va reabilita Sala Studio a Teatrului de Nord Satu Mare.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii