Mini-Revelion la Centrul „Speranța” al Caritas (foto)

Anul Nou va fi unul bun dacă începe bine de cel puțin două ori, consideră vârstnicii de la clubul sătmărean care au marcat Revelionul încă odată.

Pensionarii care frecventează Centrul de Zi „Speranța” pentru Vârstnici al Organizației Caritas au urat bun venit noului an pentru a doua oară, în cadrul mini-Revelionului organizat marți. Vârstnicii care vin la centru, petrec noaptea dintre ani de obicei împreună, așa s-a întâmplat și de această dată. La petrecea de mini-Revelion au participat și acei membri de club care preferă să nu iasă pe stradă seara, în frig, sau care, din diverse motive, nu au avut posibilitatea să petreacă alături de colegii lor seara de Revelion.
Evenimentul a oferit un bun prilej pentru a-i felicita pe membrii de club născuți în luna decembrie, respectiv ianuarie. Printre cei felicitați au fost și patru doamne care împlinesc în ianuarie o vârstă rotundă.
„Când e vorba despre doamne, considerăm că nu se cuvine să menționăm vârsta lor. Dar în cazul unor femei atât de frumoase, atât de active, specificarea vârstei nu trebuie să fie un motiv de supărare, ci un fapt care ne face să le admirăm și mai mult” – le-a transmis coordonatorul centrului, Magdolna Hauler, doamnei Hajdu Irma care împlinește 80 de ani în luna ianuarie, respectiv lui Vajda Vilma, Ținca Elisabeta și Kovács Klára, care au ajuns la frumoasa vârstă de 75 de ani.
Bineînțeles, pe lângă cele patru doamne, și ceilalți sărbătoriți au primit garoafa albă și urările de bine, și anume: Takács László, Székely Sándor, Vatra Éva, Juhász József, Marchiș Gheorghe (Gigi), Pályi Mária și Borbás Pál.
După felicitarea sărbătoriților, Vajda Vilma, Puiu Rozália (Margó) și Marchiș Gigi au recitat versuri compuse chiar de ei pentru această ocazie. Programul a continuat cu petrecerea de mini-Revelion care a ținut până după-masa târziu.
De săptămâna viitoare pensionarii care frecventează Centrul „Speranța” încep pregătirile pentru petrecerea de Carnaval, marcând cu aceeași ocazie și Ziua Îndrăgostiților.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii