Sătmărean (54 ani) cu permisul suspendat, la plimbare cu mașina prin oraș. A fost reținut de polițiști Foto cu titlu de prezentare

Sătmărean (54 ani) cu permisul suspendat, la plimbare cu mașina prin oraș. A fost reținut de polițiști

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Bărbat reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

La data de 22 aprilie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au identificat în trafic pe raza municipiului Satu Mare, un bărbat de 54 de ani din Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism, având permisul de conducere suspendat.
Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.
Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat.
În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul, având dreptul de a conduce suspendat”, iar față de bărbat a fost luată măsura reținerii preventive pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii