Cel mai vechi liberal sătmărean solicită demisia președintelui PNL Satu Mare, Adrian Albu

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cel mai vechi liberal sătmărean solicită demisia președintelui PNL, Adrian Albu. Augustin Iștoc aduce o serie de acuze grave actualului președinte al PNL și susține că ”eșecul de proporții al d-lui Albu la alegerile locale era previzibil”. 

”Demisia, domnule Albu!

Sper să nu greșesc, dar sunt printre cei mai vechi liberali sătmăreni care au activat până în luna octombrie 2019. Dacă în 2016 dl Albu m-a scos din toate structurile locale ale PNL anul trecut mi-a interzis și accesul la mass-media. În treacăt fie spus, în perioada 2000-2004 am făcut parte din comisia de etică și litigii ale PNL național. Niciodată nu am exprimat opinii dacă în spatele lor nu existau argumente.

EŞECUL de proporții al d-lui Albu la alegerile locale era previzibil, iar cei care urmăresc anumite site-uri pot confirma asta. M-a uluit “spovedania”pe care a făcut-o în vinerea alegerilor, adică total defensivă. “Campanie civilizată bazată pe idei, fără circ, etc.

Domnule Albu, unde ați fost în data de 17.09.adică cu 10 zile înainte de alegeri, când domnul Oneț, președintele interimar al PSD Satu Mare v-a  înlăcrimat direct în presa de reducerea pensiilor la 80000 de sătmăreni? A fost o măciucă electorală în capul dvs. Dacă la acest  atac nu ați răspuns am făcut-o eu, fără să mă sprijiniți în continuare. Dar la atacul senatorului Leș care spunea că sprijinul economic al guvernului este o farsă? N-ați făcut-o, în schimb eu da. De ce nu v-ați asumat candidatura la alegeri decât în ultimul moment? Alegătorii au simtit că jucați pe mai multe fronturi. De ce programul dvs a fost foarte subțire? Mai mult generalități; ca liberal de ce nu ați propus realizarea unui nou parc industrial?

De ce în plină campanie ați desconsiderat colegii de la județ? Sunt câteva remarci, pentru care până și domnul Coica v-a întrecut. Cât despre numărul de voturi pe care le-ați obținut să nu ma vorbim. Tot timpul v-ați fofilat (inclusiv la alegerile din 2016), dar de această dată nu v-a mers. Sunt dispus la o discuție directă ca să arat cine sunteți de fapt dvs. (vă aduceti aminte ce mi-ați spus la Zalău în luna august 2014?).

În cadrul partidului voi spune mai multe, dar pană atunci vă rog să urmați URGENT exemplul domnului Robu de la Timișoara, adică DEMISIA. Sperați să ajungeți parlamentar? Va rog să nu acreditați ideea că sunteți singurul care este acceptat de UDMR și trebuie să rămâneți la conducerea partidului.”

Cu respect,

ISTOC AUGUSTIN

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii