EXPOZIȚIE | ”Femei care au marcat destinul lumii”, la castelul din Carei

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, reprezentanții Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi" au realizat expoziția de imagini intitulată „Femei care au marcat destinul lumii".Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, reprezentanții Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi" au realizat expoziția de imagini intitulată „Femei care au marcat destinul lumii".

Expoziția se găsește în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei și cuprinde 24 de portrete ale unor femei din întreaga lume, care, prin contribuțiile pe care le-au adus în domeniul lor de activitate, au transformat semnificativ lumea în care trăim. Printre acestea regăsim femei care au activat în politică, în educație, medicină știință, cercetare, sport, în lumea modei sau în domeniul artistic sau social.


Enumerăm câteva dintre personalitățile feminine prezente: Regina Victoria a Regatului Unit a Marii Britanii și Irlandei de Nord, Maria Montessori, Marie Curie, Stephanie Kwolek, Mária Telkes, Ana Aslan, Margaret Thatcher, Benazir Bhutto, Maica Tereza, Regina Maria a României, Nadia Comăneci, Coco Chanel sau Indira Ghandi.


Expoziția este deschisă publicului în perioada 8-20 martie 2021, conform programului de vizitare a Castelului Károlyi.


Evenimentul este organizat de Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi", cu sprijinul Direcției de Cultură și Turism Carei.
Conducerea Direcției de Cultură și Turism Carei urează ”La mulți ani!” tuturor doamnelor și domnișoarelor! O primăvară minunată!

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii