davis banner

Premierele săptămânii la Cineplexx Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vinerea aceasta, Cineplexx Satu Mare aduce pe marile ecrane cele mai noi filme ale sezonului.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei comedii distractive sau a unui thriller captivant, Cineplexx Satu Mare are ceva pentru toată lumea.

Cele mai așteptate premiere ce vor fi proiectate în această săptămână:

  • Spiritele din Inisherin

  • Cabana de la capătul lumii

  • Ramon

  • Năstrușnicul motan Maurice

 

SPIRITELE DIN INISHERIN (N15) 

PREMIERĂ: 3 februarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Comedie, Drama

DISTRIBUȚIE: Colin Farrell, Brendan Gleeson, Barry Keoghan, Kerry Condon

SINOPSISPlasat pe o insulă îndepărtată de pe coasta de vest a Irlandei, filmul îi are în rolurile principale pe Colin Farrell și Brendan Gleeson, doi prieteni de o viață care se trezesc într-un impas atunci când unul dintre ei decide să încheie brusc relația pe care o au, cu consecințe alarmante pentru amândoi.

PROGRAM:

 

CABANA DE LA CAPĂTUL LUMII (N15)

PREMIERĂ: 3 februarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Thriller, Horror, Mister

DISTRIBUȚIE: Dave Bautista, Jonathan Groff, Rupert Grint, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird

SINOPSIS: În timp ce se află în vacanță la o cabană izolată, o tânără și părinții ei sunt luați ostatici de patru străini înarmați care le cer familiei să facă o alegere de neconceput pentru a evita apocalipsa. Având acces limitat la lumea exterioară, familia trebuie să decidă în ce crede înainte ca totul să fie pierdut.

PROGRAM:

 

RAMON (AG)

PREMIERĂ: 3 februarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Comedie

DISTRIBUȚIE: Smiley, Pavel Bartoș, Carmen Tănase, Elvira Deatcu

SINOPSIS: La prima vedere, Ramon pare un om simplu a cărui unică și mare pasiune este viticultura. Viața lui este dată peste cap atunci când, printr-o serie neașteptată de împrejurări, întâlnește cea mai frumoasă femeie din lume de care se îndrăgostește fulgerător.

Decide să plece la București să își găsească "marea iubire". Ajuns aici, Ramon descoperă că viața într-un oraș mare nu este deloc ușoară. Totul se complică atunci când devine și suspectul principal în cel mai mare jaf al secolului, furtul unui tablou de 50 de milioane de euro!

Ramon pornește astfel într-o dublă misiune extrem de periculoasă (cel puțin așa crede el) să recupereze tabloul și să găsească fata visurilor sale. Va reuși el? Întrebarea la care trebuie să răspundă cei din jurul lui este dacă Ramon este un simplu OM sau un SuperOM.

PROGRAM:

 

NĂSTRUȘNICUL MOTAN MAURICE (AG)

PREMIERĂ: 3 februarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Animație, Familie

DISTRIBUȚIE: Emilia Clarke, Hugh Laurie

SINOPSIS: După cartea lui Terry Pratchett. Povestea lui Maurice, un motan care își duce traiul pe străzi și care născocește o înșelătorie perfectă pentru a face bani - un puști care nu pare prea isteț, dar care cântă la cimpoi și are propria lui hoardă de șobolani ciudat de alfabetizați.

PROGRAM:

 

PROMOȚIE FAMILY PACK 

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii