alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Muzeul Județean Satu Mare a primit Medalia Aniversară ”Centenarul Marii Uniri” din partea președintelui României

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Marți, 25 aprilie 2023, ministrul Culturii Lucian Romașcanu a înmânat directorului Muzeului Județean Satu Mare Liviu Marta medalia aniversară - Centenarul Marii Uniri.

Medalia a fost conferită de Președinția României, la propunerea Ministerului de resort pentru Muzeul Județean Satu Mare. 

”Președintele României, dorind a răsplăti meritele Muzeului Județean Satu Mare 

În semn de apreciere pentru efortul depus în vederea păstrării identității naționale și a răspândirii valorilor culturale românești, pentru dăruirea cu care s-a implicat în organizarea de evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri, conferă Medalia Aniversară - ”Centenarul Marii Uniri”.

 muzeul judetean medalie aniversara 1

”Felicitări angajaților din muzeu pentru activități! Felicitări colegilor din muzeu și din județ care au realizat studii științifice în volumele coordonate de istoricul Claudiu Porumbăcean și de directorul Daniela Bălu. Mulțumiri speciale pentru persoanele implicate direct în derularea proiectului de reabilitare a monumentelor: regretatul director Radu Ardelean, col. r. Ștefan Coșarcă și muzeograful Mihai Mocanu!”, a tranmis directorul muzeului.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii