alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Concertul de gală Regal vienez ajunge la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cel mai așteptat spectacol din perioada sărbătorilor revine cu cea mai grandioasă ediție de până acum: instrumentiști de top și soliști de calibru de la Opera de Stat din Viena, Arena din Verona, Opera din Roma sau Teatrul Scala din Milano vor lua parte la turneul Regal Vienez 2023, ce se va derula în perioada 5 decembrie – 29 decembrie în 25 de orașe din România. 

Orchestra Operei Vox și Orchestra Teatro D’Opera Italiana vor fi din nou reunite sub bagheta tânărului dirijor și solist violonist Bogdan Costache, pentru un program muzical select și antrenant.
La Satu Mare, evenimentul va avea loc miercuri, 20 decembrie, ora 20:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.  
Regalul Vienez va cuprinde arii celebre din opere și operete, în interpretarea unor voci de marcă din teatre de operă din țară sau străinătate. Programul va fi completat de spectaculoase momente coregrafice pe ritmurile valsurilor și polcilor binecunoscute ale lui Strauss, iar printre punctele de vârf ale spectacolului se vor regăsi Dunărea albastră, Brindisi din Traviata și bineînțeles Radetzky March, alături de multe alte surprize.
 
Cu ocazia Regalului Vienez, Orchestra reunită a Operei Vox și Teatro D’Opera Italiana revine în fața publicului român după ce a performat în cadrul Borneo Opera Festival din Malaezia, ca orchestra oficială. BOF este cel mai mare eveniment dedicat operei de pe continental Asiatic. Parcursul din Malaezia al celor două orchestre a fost completat de concerte de mare succes în alte 6 orașe.
 
Absolvent al Academiei Regale de Muzică din Londra și invitat permanent al renumitului ansamblu Vienna Strauss Philarmonic Orchestra din Viena, Bogdan Costache îmbrățișează dubla ipostază de solist violonist și dirijor, într-o maniera inspirată de Strauss și André Rieu. Fiecare concert din turneul Regal Vienez va fi o frumoasă demonstrație de, virtuozitate, eleganță și originalitate.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii