Lansare de carte și expoziție de ceramică a profesorului Vasile Adamescu - performanțe atinse doar de trei persoane la nivel mondial, în istorie

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Lansare de carte și expoziție de ceramică a profesorului Vasile Adamescu - performanțe atinse doar de trei persoane la nivel mondial, în istorie. 

Asociația Nevăzătorilor din Romania, filiala judeteana Satu Mare în colaborare cu Biblioteca județeană Satu Mare invită sătmărenii la un eveniment în premieră pentru Satu Mare: Expoziție de ceramică figurativă Vasile Adamescu - "Mâna care vede" (12-16 februarie 2024), accesibilizată persoanelor cu dizabilități.
De asemenea, va avea loc și lansare de carte Vasile Adamescu "Înfruntând viața" 3 volume.
Prezintă: prof. Viorel Micu (Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca)
Evenimenntul va avea loc în 12 februarie 2024, ora 13:00, la Biblioteca județeană Satu Mare, str. Iuliu Maniu, nr. 2.
La numai doi ani, Vasile Adamescu își pierde auzul și vederea, devenind prizonier al unei lumi lipsite de sunet și culoare, din care părea că nu are nici o șansă de evadare. Cu o voință ieșită din comun și având alături profesori pricepuți și inimoși, răstoarnă verdicte și bariere, reușind să facă școală, studii universitare, ajunge profesor, artist plastic și scriitor, performanțe atinse doar de trei persoane la nivel mondial, în istorie.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii