Premierele săptămânii la Cineplexx Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ce filme noi vedem la Cineplexx Satu Mare din 25 octombrie

PREMIERELE SĂPTĂMÂNII

 200 % LUP

 PROBLEME DE FAMILIE

 CANDIDATUL PERFECT

 VENOM: ULTIMUL DANS

 

200 % LUP (AG)

GEN: Animaţie

DISTRIBUȚIE: Ilai Swindells, Samara Weaving, Jennifer Saunders, Alexs Stadermann

SINOPSIS: 

Freddy vine dintr-o familie de vârcolaci și trebuie să le dovedească celor mai în vârstă calitățile sale, ca să fie luat în serios. Dă peste niște vechi rune și, fără să vrea, invocă puterile lui Moopoo, un spirit lunar provocator. Pentru a restaura ordinea cosmică, Freddy trebuie să-l ajute pe Moopoo să ajungă înapoi pe lună. Pentru aceasta, el ajunge să păcălească o vrăjitoare, pentru a se folosi de puterile ei ca să-l ajute pe Moopoo. O călătorie în care Freddy descoperă cine este el cu adevărat și ce înseamnă prietenia. Și la finalul căreia se va gândi de două ori dacă nu-i mai bine să recunoască faptul că e doar un pudel.

 

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program. 

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi. 

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere. 

 

PROBLEME DE FAMILIE (AG)

GEN: Comedie, Dramă

DISTRIBUȚIE: Mila Kunis, Michael Keaton

SINOPSIS: 

Viața lui Andy Goodrich este dată peste cap atunci când soția lui intră într-un program de reabilitare, lăsându-l singur cu copiii lor. Goodrich se bazează pe fiica sa din prima căsătorie, Grace, pe măsură ce se transformă în tatăl pe care Grace nu l-a avut niciodată.

 

CANDIDATUL PERFECT (AP12)

GEN: Comedie

DISTRIBUȚIE: Cătălina Grama, Nicu Banea, Matei Dima, Andi Vasluianu

SINOPSIS: 

Costică (Nicu Banea) șomer și fără prea multe țeluri în viață, sătul să tot fie luat de prost, candidează la prezidențiale ca să fure locul de parcare al vecinului, fără să știe că este manipulat de partid, care, în secret, vrea să piardă alegerile ca să poată fura statul în continuare.

 

VENOM: ULTIMUL DANS (AG)

GEN: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller

DISTRIBUȚIE: Tom Hardy, Juno Temple, Chiwetel Ejiofor

SINOPSIS: 

Tom Hardy revine în rolul lui Venom, unul dintre cele mai mari și mai complexe personaje Marvel, pentru ultimul film din trilogie. Eddie și Venom sunt pe fugă. Vânați de ambele lumi, cei doi sunt obligați să ia o decizie dificilă care va trage cortina peste ultimul dans al lui Venom și Eddie.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii