Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Aldo Blaga organizează un spectacol caritabil

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Aldo Blaga va susține la Satu Mare un spectacol caritabil. Artistului i se vor alătura nume sonore precum Horia Brenciu, Mihaela Tatu, Liviu Teodorescu și Feli.
În cadrul spectacolului, Aldo Blaga își va lansa primul album al carierei sale pe care îl va dedica cauzelor caritabile: sumele strânse vor fi donate mai multor cauze din oraș.
Spectacolul va avea loc în data de 10 martie, la Teatrul de Nord Satu Mare, începând cu ora 20,00. Biletele se vor putea procura de la agenția teatrală.
În cadrul spectacolului, pe lângă numere muzicale (creaţii proprii extrase din album, cât şi alte piese, în duet cu invitaţi speciali) vor avea loc pe scena numere de dans, magie cât şi stand-up comedy – aşadar va fi un spectacol 100% antrenant, amuzant, muzical şi dansant.
Dacă ai o rudă, un prieten, o cunoştinţă în suferinţă... dacă vrei să dai o mână de ajutor, în orice fel, eu – Aldo Blaga – îţi ofer un mijloc excelent de a ajuta, de a-i inspira pe alţii să ajute şi de a face un bine oamenilor care au nevoie. Iţi ofer o bucată din mine care sper să crească în tine şi să poţi dărui mai departe.
Oricine doreşte să sprijine acest demers prin parteneriate sau sponsorizări, este binevenit.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii