Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sâmbra Oilor, cel mai mare festival al folclorului şi tradiţiilor oşeneşti, pe dealul Huta-Certeze foto: arhivă Satu Mare News

Sâmbra Oilor, cel mai mare festival al folclorului şi tradiţiilor oşeneşti, pe dealul Huta-Certeze

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Prefectul Darius Filip a convocat azi prima şedinţă a Comandamentului de organizare a celei de-a 62 ediţii a Sâmbrei Oilor.

Cel mai mare festival al folclorului şi tradiţiilor oşeneşti va avea loc duminică, 06 mai 2018, cu începere de la ora 11,00, pe dealul de la Huta-Certeze, la graniţa dintre judeţele Satu Mare şi Maramureş.
Au fost prezenţi reprezentanţi ai instituţiilor organizatoare (Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean, Primăria Oraşului Negreşti-Oaş, Primăria Comunei Certeze), a celor de asigurare a ordinii publice (poliţia, jandarmeria, pompierii, poliţia de frontieră) precum şi a celor de control pentru siguranţa participanţilor (protecţia consumatorilor, sănătate publică, siguranţa alimentelor).
Prefectul judeţului Satu Mare a trecut în revistă atribuţiile specifice fiecărei instituţii şi a stabilit că următoarea întâlnire se va desfăşura joi 03 mai 2018, în teren, la locaţia desfăşurării evenimentului.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii