Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Muzica de stradă pune stăpânire pe Satu Mare. Află unde vor fi amplasate cele cinci scene (foto)

În acest weekend, la Satu Mare are loc cea de-a doua ediție a Festivalului Muzicii de Stradă.
Pe cele cinci scene amplasate în diferite zone din oraș, vor evolua peste 30 de muzicieni și trupe din Germania, Slovacia, Ungaria, Peru, Ungaria și Satu Mare.

Festivalul este organizat exclusiv de Butka Gergo – consilier municipal din partea UDMR – sprijinit financiar de câteva dintre firmele importante din Satu Mare.
Principalul organizator a declarat azi, în cadrul unei conferinţe de presă, că festivalul va aduce la Satu Mare 30 de muzicieni şi trupe care vor susţine 101 concerte pe cinci scene amplasate în centrele vechi şi nou ale municipiului.

2.000 de euro este marele premiu pus la bătaie.

Mascota evenimentului din acest an va fi un contrabas de culoare roz.

Dacă anul trecut mascota festivalului a fost un microbuz inedit care a transportat muzicienii de la o scenă la alta, în acest an, mascota festivalului este un cotrabas de culoare roz, care va fi disponibil pentru toţi cei ce vor dori să aibă amintiri de la festivalul din Satu Mare.

După modelul festivalurilor occidentale, scenele sunt denumite după Sponsorii evenimentului: astfel, pe platoul de evenimente Corneliu Coposu se va construi scena Sponsorului Principal ZES Zollner, în direcţia parcului spre Casa Albă va fi amplasată scena TransPink, în Piaţa Libertăţii lângă clădirea Muzeului scena Autonet Group, în centrul parcului DRÄXLMAIER Group, iar scena Kreativ se va amplasa lângă Turnul Pompierilor.
  • Din partea Sponsorului Principal, reprezentantul PR Kovács Otília a declarat: „Cu o istorie de peste 15 ani în Satu Mare, ZES Zollner se implică şi în proiecte culturale şi de divertisment: suntem o societate ataşată puternic acestui oraş şi dorim să susţinem nu numai economia, ci şi dezvoltarea culturală a municipiului.”
  • Reprezentând partenerul tehnic al evenimentului, Bertici Attila a confirmat faptul că fiind vorba de muzică live de calitate, este de sine înţeles ca Netmusic Group susţine şi în acest an festivalul.

Pe lângă concursul muzical, sătmărenii se vor putea delecta şi cu alte programe: echipa Famous Dance din Cluj Napoca va aduce statui vii şi un show excepţional de foc regal la eveniment.
Ca şi la alte festivaluri, în jurul scenelor se vor amplasa fotolii din europaleţi şi alte elemente de comfort, iar pe trei puncte vizitatorii sunt aşteptaţi cu şpritz şi freshuri răcoritoare.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii