Şofer din Socond prins la volan cu o concentraţie alcoolică record

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Conducători auto depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului.

La data de 14 octombrie, în jurul orei 13.00 polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare, au oprit pentru control în traficul rutier, un autoturism, condus de către un bărbat de 55 de ani, din localitatea Socond.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiști.

La aceeași dată, în jurul orei 21.00 polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în localitatea Bătarci, au oprit pentru control în traficul rutier, un autoturism, condus de către un bărbat de 51 de ani, din localitatea Tarna Mare.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiști.

La aceeași dată, în jurul orei 22.00 polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Drumul Județean 196 B, în localitatea Sanislău, au oprit pentru control în traficul rutier, un autoturism, condus de către un bărbat de 39 de ani, din localitatea Pișcolt.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiști.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii