banner draxkmaier satu mare

Evaluarea Națională | Astăzi se afișează primele rezultate. Peste 2.800 de elevi s-au înscris în Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Primele rezultate ale examenului de Evaluare Națională vor fi afișate astăzi, până la ora 14:00, potrivit calendarului publicat de Ministerul Educației și Cercetării.

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 22 iunie (în intervalul orar 16:00 - 19:00) și 23 iunie (în intervalul orar 8:00 - 12:00).

În acest caz, al depunerii contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunțate sâmbătă, 27 iunie.

Peste 2.800 de elevi din județul Satu Mare s-au înscris în vederea susținerii probelor pentru prima sesiune a examenului de Evaluare Națională. Toți elevii fac parte din seria curentă, niciun elev din seriile anilor anteriori neînscriindu-se la această sesiune. 2.823 elevi provin din învățământul de masă, iar nouă elevi sunt copii cu cerințe educaționale speciale (CES) care au învățat în școlile de masă.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii