Banner blato Livrare1 

Evaluare Națională 2021 | Elevii au susținut proba scrisă la Limba maternă

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Vineri, 25 iunie 2021, s-a desfășurat proba scrisă la Limba maternă.

La nivelul județului Satu Mare sunt înscriși 700 de elevi, dintre aceștia s-au prezentat 568 de elevi, după cum urmează:

497 de elevi s-au prezentat la proba scrisă de Limba maghiară maternă;

71 de elevi s-au prezentat la proba scrisă  de Limba germană maternă.

Examenul s-a desfășurat în 27 de centre de examen, iar probele au început în jurul orei 9:00, când candidații au primit broșura cu subiectele și hârtie ștampilată pentru ciorne. Precizăm că, la probele scrise ale Evaluării Naționale - 2021, candidații au primit subiectele sub formă de broșură, putând să solicite și pagini suplimentare dacă este cazul. 

Timpul de redactare a subiectelor din cadrul fiecărei probe scrise este de 120 de minute (două ore) calculate după cele 15 minute alocate pentru completarea casetei de identificare. Au beneficiat de prelungirea timpului de lucru, cu maximum două ore, candidații pentru care s-a aprobat această solicitare de către Comisia Județeană de Organizare a Evaluării Naționale, în baza prevederilor Procedurii nr. 1.526/DGIP/12.03.2021 cu privire la asigurarea condițiilor de egalizare a șanselor pentru elevii cu deficiențe de vedere, deficiențe de auz și tulburări de neurodezvoltare.

Candidații trebuie să aibă asupra lor un act de identitate și instrumente de scris cu cerneală sau pastă albastră pentru redactarea lucrărilor scrise. Pentru executarea schemelor și a desenelor pot folosi și creion negru.

Subiectele și baremele vor fi publicate la ora 15 pe

 http://subiecte.edu.ro/2021/evaluarenationala/Subiecte_si_bareme/ 

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii