BAC 2022 | Lorena Pașca și Bianca Bărbuș, fetele de zece ale Sătmarului 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Două eleve de la Colegiul Național ”Ioan Slavici” au obținut singurele medii de zece la nivelul județului Satu Mare. Este vorba despre elevele Lorena Pașca și Bianca Bărbuș.

”Colegiul Național ”Ioan Slavici” confirmă și anul acesta că munca dedicată a elevilor și profesorilor, temeinicia, seriozitatea, încrederea în recunoașterea valorii sunt date esențiale în atingerea succesului. 

Ani la rând elevii noștri au obținut media 10 la examenul național de bacalaureat și ne asumăm cu mândrie legitimă acest parcurs singular în județul Satu Mare.

Anul acesta impactul este și mai puternic: cele două eleve ale județului care au fost evaluate cu media 10 sunt absolvente CeNeISte. 

Felicitări, Lorena Pașca (XIIA) și Bianca Bărbuș (XIIB)!

Voi sunteți dovada clară că toți elevii merituoși, harnici și inteligenți, pasionați și frumoși în esența lor, au găsit drumul cel bun la Slavici!”, este mesajul transmis de conducerea Colegiului.

Astăzi au fost publicate rezultatele la examenul de Bacalaureat 2022. Județul Satu Mare se află pe locul 17 în clasamentul național, în funcție de rata de promovare a examenului de Bacalaureat 2022. Rezultatele sunt cele publicate astăzi, înainte de contestații.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii