Echipa de robotica BRobo-Team, locul 2 la evenimentul Bolts and Speed din Bistrița

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa de robotica BRobo-Team a participat la evenimentul Bolts and Speed, o competiție de DRAG RACING, RALLY și OFF-ROAD, desfășurata la Sala Polivalentă din Bistrița și organizata de echipa de robotică a Colegiului Național ”Liviu Rebreanu”, Bolts&Gears.

Este o competiție după modelul First Tech Challenge, unde echipe de robotică din diferite orașe ale țării intră în concurs cu roboții făcuți în totalitate de ei. Acest lucru implica: calcule, proiectare, programare, design, ansamblare mecanică, proiectare - imprimare 3D și electronică. 

La acest proiect au participat: Sas David, Caracioni Octavian, Gorgan Matei, Rus-Vid Medeea (Colegiul National “Mihai Eminescu” Satu Mare), Chivari Adrian (Colegiul National “Doamna Stanca” Satu Mare) și Dumitran Demian, Marian Damian (Liceul Tehnologic “Ion I.C. Brătianu” Satu Mare). Profesor coordonator a fost Jurge Horea de la Colegiul National “Mihai Eminescu” Satu Mare. 

Chiar și în vacanță, elevii s-au dedicat pasiunii pentru robotică, iar munca acestora, determinarea și implicarea pentru a construi și face funcțional robotul-mașină (Bucșă) le-a fost apreciată și răsplătită! 

Au câștigat locul II la categoria OFF-ROAD!

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii