Bal caritabil al CN „Doamna Stanca”. Elevi, profesori, părinți și sponsori au donat bani Asociației „Dăruiește viață” și Secției de psihiatrie pediatrică Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Colegiul Național „Doamna Stanca” a organizat a patra ediție a balului caritabil “Magie de iarnă”, eveniment prin care și-a propus să creeze un moment de bucurie și solidaritate umană. 

Elevi, profesori, părinți și sponsori, cu toții împreună au creat o seară minunată în care au adunat gânduri și fapte bune pentru copiii care au nevoie de sprijin și iubire. 
La acest eveniment au venit toți aceia care au vrut să contribuie la construirea primului spital destinat copiilor cu afecțiuni oncologice oferind donații Asociației „Dăruiește viața” din București, implicit Spitalului pentru copii „Marie Curie” și Secției de psihiatrie pediatrică Satu Mare.
Conducerea colegiului aduce mulțumiri tuturor pentru deschiderea arătată și eforturile în susținerea și organizarea acestui eveniment caritabil.

„Sunt zile când cuvântul EU devine neprietenos. Și l-am avertizat doar: în viață trebuie să fii atent la ceilalți. Uite la cuvântul NOI, ce generos e, câte oferă! E și prietenos pe deasupra. De fiecare dată când simțim că ne cuprinde o neliniște puternică, putem spune NOI și imediat sufletul nostru se mai calmează puțin. Da, între EU și NOI există o diferență de comportament, de stil. Deschideți-vă mult, Domnule EU, către Domnul NOI și chiar către cuvântul VOI, care este o poartă de trecere între EU și NOI".  Matei Vișniec, EU (text adaptat)

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii