Elevii, așteptați la chioșcurile Transurban pentru a-și achiziționa abonamentele gratuite pe autobuz

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deoarece ne apropiem de începerea noului an școlar, Transurban recomandă cetățenilor, în special elevilor, să obțină din timp titlurile de călătorie pentru a evita supraaglomerarea și timpii de așteptare de la chioșcurile Transurban S.A.

Pentru prelungirea abonamentelor deja existente este obligatorie ADEVERINȚA de la instituția de învățământ frecventată care să ateste calitatea de elev cu codul numeric personal și/sau carnetul de elev vizat pentru anul în curs.
Vă reamintim că toți copiii cu vârsta până la 5 ani călătoresc GRATUIT cu autobusele noastre.
Preșcolarii cu vârsta peste 5 ani beneficiază de ABONAMENTE GRATUITE pe autobusele Transurban S.A. Acestea sunt eliberate pe baza adeverinței de la unitatea de învățământ unde este înscris și a unei copii după certificatul de naștere al copilului.
Elevii care frecventează o instituție de învățământ din municipiul Satu Mare, indiferent de domiciliul acestora, beneficiază de TRANSPORT GRATUIT. Pentru obținerea abonamentului este necesară adeverința de la școala frecventată care să ateste calitatea de elev, cu codul numeric personal, și/sau carnetul vizat la zi și completat cu codul numeric personal. 
Pentru a fi la curent cu termenul de valabilitate al abonamentului dar și cu informații în timp real despre trasee, linii de autobuz și opriri în stații, vă sugerăm să descărcați aplicația TUSM, să vă faceți cont și să vă încărcați abonamentul în aplicație.

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii