Absolvenții, așteptați vineri la Bursa locurilor de muncă. Peste 360 de locuri de muncă vacante, dintre care 20 pentru studii superioare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

AJOFM Satu Mare organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.

Agentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare  organizeaza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții din acest an, în data de 11 octombrie 2024, începând cu ora 9.00  la Casa de Cultura a Sindicatelor Satu Mare.

La eveniment vor participa angajatori interesați de recrutarea fortei de munca. De asemenea vor fi și standuri de suport pentru persoanele cu diferite vulnerabilități de inserție pe piața muncii, inclusiv tineri NEETs, persoane cu dizabilități, etnici romi și refugiați din Ucraina.

De asemenea, vor fi disponibile standuri pentru înscrierea la cursuri de calificare gratuite pentru persoanele fără venituri și standuri informative despre ocuparea în străinătate prin rețeaua EURES, subvenții pentru angajatori și sprijin pentru prestatorii de activități casnice.

Înscrierile angajatorilor pentru participare au început deja, cu peste 362 de locuri vacante disponibile, dintre care 342 pentru studii medii și 20 pentru studii superioare.

Angajatorii interesați se pot înscrie până joi, 10 octombrie 2024, ora 14. Detalii suplimentare sunt disponibile la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în care să specifice optiunea participarii la bursă si numărul locurilor de muncă vacante de care dispun, precum si meseriile corespunzătoare acestora. 

Informaţii suplimentare se pot obţine şi la numerele de telefon: 0261770237, fax. 0261770238.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii