Absolvenții, invitați vineri la Bursa locurilor de muncă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Aceasta va fi organizată în data de 11 octombrie 2024 la Casa de Cultura a Sindicatelor Satu Mare.

Evenimentul va aduce la un loc angajatori din domenii diverse, precum: industria prelucrătoare, HoReCA, IT, construcții, servicii, comerț, transporturi, industria alimentară, confecții îmbrăcăminte și multe altele. 

Participarea este gratuită, atât pentru angajatori, cât și pentru absolvenți, iar tinerii vor avea ocazia să își depună CV-urile, să participe la interviuri și să afle informații despre programele de formare profesională disponibile prin A.J.O.F.M. Satu Mare. 

Scopul acestui eveniment este de a sprijini integrarea pe piața muncii a tinerilor absolvenți, oferindu-le un mediu dinamic unde pot interacționa direct cu angajatorii și pot identifica cele mai potrivite oportunități de carieră. 

Astfel, angajatorii din judeţul Satu Mare interesati să participe la bursă, sunt asteptati să ne contacteze  si sa transmita  ofertele de locuri de muncă, pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în care să specifice optiunea participarii la bursă si numărul locurilor de muncă vacante de care dispun, precum si meseriile corespunzătoare  acestora.

Informaţii suplimentare se pot obţine şi la numerele de telefon: 0261770237, fax. 0261770238.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii