Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sărbătoare la Colegiul Național "Mihai Eminescu" (foto)

De Ziua Colegiului Național ”Mihai Eminescu”, într-un cadru festiv, au fost premiați olimpicii eminescieni care au câștigat premii și medalii la olimpiadele și concursurile naționale.

În total au fost acordate 117 premii, iar cele mai importante au fost înmânate la festivitatea de deschidere a Zilei Colegiului.
Tot azi, în prezența unui sobor de preoți a avut loc dezvelirea plăcii comemorative In memoriam dr. Ioan Silaghi-Dumitrescu (1950-2009).
Ziua Colegiului a constinuat cu lansare de carte dr. Ovidiu T. Pop, dr. Viorel Câmpean, Corneliu Mezea – un destin prea repede frânt, Seria Caietelor eminescienilor sătmăreni, nr. 14, Editura Citadela, 2018.
De asemenea, azi are loc primirea elevilor de clasa a VIII-a din judeţ și prezentarea școlii. Colegiul a pregătit în acest sens activități demonstrative organizate de catedrele de specialitate, activităţi de divertisment, standuri tematice, flash mob-uri, expoziție de desene realizate în colaborare cu profesorii diriginți (muzică, dans, jocuri recreative, concurs de fotografie).

Lasă un comentariu

cbasatumare

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii